Vuurwerkshow

Een spetterende afsluiting van uw evenement of feest? Of een gedenkwaardig afscheid van een dierbare?

Wij beschikken over certificering voor het afsteken van:

  • Consumentenvuurwerk
  • Professioneel Vuurwerk
  • PSE (Pyrotechische Special Effects) Knallen, flitsen, fonteinen, waterval enz.
  • Rouwvuurwerk (Gepast vuurwerk bij een uitvaart en/of herdenking)
  • Pyromusical (vuurwerk op de maat van muziek)

Dit betekend dat we alle soorten vuurwerk mogen inzetten mits de locatie waar het afgestoken mag worden dit toe laat.

Kleurrijke Vuurwerkshow

Vergunningen & Verzekeringen

Wij doen de complete aanvraag bij de betreffende Provincie/gemeente voor het ontbranden van vuurwerk op het gewenste evenement/feest/bruiloft enz. Elke vonk die we veroorzaken is tevens verzekerd. Dus geen zorgen over het papierwerk! Alles ligt in onze handen vanaf de aanvraag tot het schoon opleveren van de locatie!

Al onze vuurwerkshows worden elektronisch, met de computer afgestoken onder begeleiding van gecertificeerde medewerkers met de benodigde ervaring van bruiloft vuurwerkshows tot grote evenementen!

Geen zorgen dus over vergunningen, verzekeringen en vakmensen.

Indicatieprijs voor een basis vuurwerkshow: Vanaf € 1.495,00 excl. 21% BTW. Vuurwerk bij bijzondere aangelegenheden en/of bijzondere locaties is maatwerk en gelden andere richtprijzen.

Beveiliging

Indien vereist/gewenst op bepaalde locaties werken we samen met Infinitum Security. Een beveiligingsbedrijf met inmiddels de ervaring tot het beveiligen van de veiligheidszone van het vuurwerk en het reguleren van de bezoekers/publiek van vuurwerkshows. Naast dat hebben zij ook ruime ervaring met de beveiliging van diverse evenementen, horeca, bedrijven en ondersteunen zij regelmatig lokale handhaving.

Beveiliging is NIET standaard inbegrepen bij onze offertes en kunnen wij naar wens toevoegen. Via ons de beveiliging regelen zorgt voor de organisator/opdrachtgever maar één aanspreekpunt voor het gehele element vuurwerk.

Reacties zijn gesloten.